Cele trei deficiente ale belferului Crin Antonescu

Dupa ce l-a impins cat a putut pe Victor Ponta, urmand poruncile lui Felix si sfaturile batranului bolsevic Iliescu, in abisul loviturii de stat esuate din 3-6 iulie 2012, El Crin recidiveaza, se pronunta bombastic si emfatic despre colegul sau din fruntea USL, ii da note de buna sau nu atat de buna purtare. Belferul chiulangiu il trage de urechi pe plagiatorul timorat.

 El Crin crede ca Ponta a fost "afectat" de pozitia critica a social-democratilor germani in legatura cu ce s-a petrecut in Romania. Ca a suferit din cauza deciziei de a muta congresul socialist de la Bucuresti. Ca premierul ar fi vulnerabil la capitolul imaginii internationale, ca a devenit prea servil in relatiile cu Bruxelles-ul. Cata vreme el, neinfricatul Crin, nu cedeaza, spune lucrurilor pe nume, nu sovaie sa ii plezneasca pe acesti occidentali de cate ori i se pare lui ca este cazul. Belferul pune pe toata lumea la colt.

 Nu stiu cand si daca se va trezi Victor Ponta, dar pentru orice observator lucid este limpede ca alianta cu un aventurier de tip borderline este nefasta. Daca Ponta aspira la un minimum de respectabilitate internationala, n-ar trebui sa ignore ca alianta cu El Crin ii poate fi fatala. Nu doar pentru ca personajul este intempestiv si naravas, ori mai precis spus isteroid, dar mai ales pentru ca puseurile sale emotionale pot provoca adevarate dezastre diplomatice si nu numai. As mai adauga ca ma astept ca intr-un viitor apropiat El Crin sa inceapa sa faca aluzii la un anumit plagiat. Al patrulea lucru care ii lipseste, ma grabesc sa adaug, este loialitatea. Asa cum Ponta minte asa cum respira, El Crin tradeaza asa cum respira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *