Corb la corb sau de ce sprijina Ecaterina Andronescu plagiatul lui Ponta?

Nu realizeaza profesoara universitara Ecaterina Andronescu ca plagiatul lui Victor Ponta este azi universal recunoscut, ca negandu-l si acoperindu-l cu scuze penibile, se face de rusine si face de rusine invatamantul romanesc? Ca niciun coleg de partid nu merita sacrificarea valorilor esentiale ale invatamantului: onoarea, adevarul, integritatea?

 Ipoteza mea este ca doamna ministru are la randul ei ceva schelete in dulap. Si nu unele minore. Nu pot concepe ca ar merge pe aceasta panta suicidara daca n-ar avea chiar dansa ceva de tainuit, deci daca nu s-ar simti vulnerabila, adica santajabila. Pentru ca, sa fim drepti, nu Ponta i-a facut un serviciu numind-o Ministru al Invatamantului, ci ea l-a servit acceptand sa gireze acel minister dupa scandalurile Dumitrescu si Mang. Atunci de ce se teme doamna Andronescu?

 Sigur, am citit ce-a aparut pana acum, sunt lucruri care arunca o lumina suspecta asupra biografiei profesionale a fostei doamne Rector. Graba cu care a actionat pentru schimbarea Consiliului National de Etica, solidarizarea aiuritoare cu personaje dubioase, inclusiv mega-plagiatorul, raspunsurile echivoce la intrebari precise, toate acestea sugereaza ca Ecaterina Andronescu ar putea avea ea insasi serioase probleme de integritate. Sa speram ca lucrurile se vor lamuri cat mai curand. Pentru binele educatiei din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *