Crin Antonescu. Arogant. Mincinos. Isteric.

Deloc surprinzător, aşa îi place şi în propriul partid. Altă dată un partid foarte vioi, Crin Antonescu i-a îndepărtat rând pe rând chiar şi pe cei mai apropiaţi dintre colaboratorii săi, aflaţi acum, în cel mai fericit caz, la marginea partidui. Efectele acestei strategii se văd cu uşurinţă. Întregul partid în frunte cu Liderul se comportă precum nişte găini fără cap: ţipete în emisiuni, plen, conferinţe de presă, cartoful fierbinte al grevei parlamentare din care nu mai ştiu cum să mai iasă şi o serie de acţiuni care în general nu au nicio trebă cu realitatea.

Ieri, Crin Antonescu a răbufnit din nou la adresa "Evenimentului Zilei" datorită unor dezvăluiri pe care el însuşi le-a confirmat. Apare apartamentul de lux în declaraţia de avere? Nu, dar Crin Antonescu după aceste dezvăluiri a spus că o să-l treacă. A scris EvZ că apartamentul este estimat la 400.000 de euro? Şi Crin Antonescu a vehiculat aceeaşi sumă. Este acesta de lux? Preşedintele PNL se jură că nu, experţii imobiliari consultaţi de EvZ sunt de altă părere.În plus, din punct de vedere logic, nu este deloc eronat ca ziariştii să fie surprinşi de noua achiziţie a preşedintelui PNL, mai ales când acesta se plângea, că pe perioada de desfăşurare a grevei parlamentare va trebui să se împrumute pentru a-şi asigura nivelul de trai.

Deci, de unde nervozitatea liderului PNL? Intuiţia mea este că a stat prea mult în compania lui Ion Iliescu şi vrea să fie şi el politicianul "sărac şi cinstit". Dar "o parte a presei" cum ar zice tot eternul Ion Iliescu nu îl lasă! Plus că te dau de gol maşinile, conturile din bancă, apartamentele luxoase şi afurisita asta de presă care nu e construită în întregime după chipul şi asemănarea trustului Intact. Ca şi reacţie, printr-o strânsă colaborare cu trustul lui Voiculescu, Crin Antonescu poate să fie surprins, mâine, de exemplu, cum coboară dintr-o Dacie şi urcă într-un bloc vechi dintr-un cartier mărginaş bucureştean, poate face o vizită la o piaţă din alt cartier, la fel de mărginaş pentru că acolo a auzit că sunt mai bune preţurile sau de ce nu, ar putea să-şi calce pe inimă după ce se încheie boicotul parlamentar şi chiar să meargă la serviciu, aşa cum fac majoritatea românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *