De ce a făcut Kylie Minogue chiggy wiggy

Şi când începi să îţi pui întrebări, s-a dus toată distracţia. Ceva cam de genul: “Oare cât o fi primit Kylie Minogue ca să apară într-un film indian?". Prima greşeală, deja ai ieşit din magie, dai căutare pe net şi…surprise! Afli că nu eşti la modă, că încă din 2009 vedeta “a făcut" chiggy wiggy alături de indianul Akshay Kumar . Nu vă imaginaţi prostii, Kylie a cântat melodia "Chiggy Wiggy", care de altfel sună foarte bine, dar dacă respectaţi acea condiţie de bază sus menţionată: nu vă uitaţi. Deşi ar trebui să ne simţim “onoraţi“, şi să aruncăm totuşi o privire la televizorul nostru dezlănţuit mai ceva ca un vagabond, având în vedere că se “derulează" un film cu care producătorii de la Bollywood au dat lovitura.

Aflăm că musicalul "Blue", în care Kylie Minogue cântă melodia "Chiggy Wiggy", este cel mai scump film făcut vreodată în Cetatea indiană a Filmului. Producătorii spun că investiţia a meritat din plin, pentru că pelicula a avut mare succes atât în cinematografele din India, dar şi în Occident! Cântăreaţa australiancă a încasat milioane bune pentru prestaţia din filmul indian. Ea cântă şi dansează alături de actori celebri la Bollywood. Unii spun că ar fi preferat o vedetă autohtonă în locul lui Kylie şi că indienii tradiţionali nu au gustat zbânţuielile divei… Mă simt complet neoccidentală în faţa lălăielii de pe ecran, iar întrebarea de ce o fi acceptat Kylie Minogue să facă chiggy wiggy într-un film indian este din seria acelor întrebări cu răspunsul la pachet, inclus. “Cum de ce neocciidentalo? Pentru bani!", parcă urlă răspunsul unui dansator care aproape că iese din televizor, şi se frânge din toate balamalele, aceasta însemnând în limbajul trupului indian şi bollywoodian o declaraţie de dragoste!

Chiggy Wiggy: Kylie Minogue dansează şi cântă într-un film indian – VEZI VIDEO
17 oct 2009, 12:09 | Actualizat Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 12:35
Realitatea TV
Producătorii de la Bollywood, Hollywood-ul indian, au dat lovitura cu un film în care joacă nimeni alta decât Kylie Minogue. Prinţesa muzicii pop este vedeta care dansează, cântă şi ne încântă.

VEZI VIDEO:
Kylie Minogue cântă Chiggy Wiggy alături de indianul Akshay Kumar

2009-10-17 12:29:15
Kylie Minogue cântă Chiggy Wiggy alături de indianul Akshay Kumar
închide

Foto: telegraph.co.uk
Musicalul "BLUE", în care Kylie Minogue cântă melodia "Chiggy Wiggy", este cel mai scump film făcut vreodată la Bollywood. Producătorii spun că investiţia a meritat din plin, pentru că pelicula va avea mare succes atât în cinematografele din India, dar şi în occident.

Cântăreaţa australiancă a încasat milioane bune pentru prestaţia din filmul indian. Ea cântă şi dansează alături de actori celebri la Bollywood. Unii spun că ar fi preferat o vedetă autohtonă în locul lui Kylie şi că indienii tradiţionali nu vor gusta zbânţuielile divei blonde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *