De ce Crin Antonescu o să-şi dorească demisia din PNL a lui Andrei Chiliman

Asta ca să nu mai vorbesc de figuri experimentate din PSD care le împărtăşesc punctul de vedere,gândindu-se probabil la consecinţele electorale pentru USL. Cu mici excepţii, nicio voce nu s-a auzit din interiorul partidului de susţinere a mazilirii lui Andrei Chiliman din fruntea organizaţiei PNL Bucureşti şi a apropiaţilor săi.

Ce a reuşit Crin Antonescu de unul singur a fost să-i pună pe mulţi pe gânduri privind chiar şi capacitatea sa de a conduce partidul. Tot succesul de imagine obţinut prin racolarea lui Sorin Frunzăverde a fost cel puţin anulat. Şi aşa,oricum sunt destul de mulţi cei care spun că acceptarea sa în PNL ar fi de fapt o capcană.

Este foarte probabil ca Andrei Chiliman să decidă să rămână în PNL. Aşa cum am scris şi ieri poate chiar să se gândească să-i ia locul lui Crin Antonescu şi să reuşească. De ce i-a pus pe gând pe liderii PNL demiterea primarului de la Sectorul 1? Pentru că asta demonstrează că liderului partidului nu-i pasă foarte mult de rezultatele electorale, cât îi pasă de protejarea şi impunerea propriilor favoriţi. Şi acesta este cel maiprost semnal pe care l-ar putea da atunci când am ajuns în linie dreaptă pentru alegerile locale şi mai avem doar câteva luni până la alegerile generale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *