De ce este suspendat Preşedintele Traian Băsescu în atâta grabă?

Pentru că Dan Voiculescu are ambiţia de a-şi respecta propriul termen de suspendare a Preşedintelui. Atunci când guvernul Ponta şi-a intrat în pâine, Antena 3 a sărbătorit printr-o ediţie specială cu Voiculescu. Liderul onorific al Antenelor susţinea că dacă şeful statului nu-şi dă demisia în 30 de zile, atunci va fi suspendat din funcţie în următoarele 60. Pentru asta, USL va modifica Legea Referendumului, mai afirma liderul spiritual al lui Mihai Gâdea. Legea de funcţionare a CCR a fost modificată, mai rămâne Legea Referendumului, de care sunt sigur că se vor ocupa în scurt timp. Nu i-a ieşit pasenţa în 2007, mai încearcă şi acum.

Pentru că românii încep deja să regrete votul pentru USL . Am trecut ieri întâmplător prin faţa guvernului, unde vreo 400 de oameni protestau împotriva plagiatului lui Victor Ponta şi îi cereau demisia. Înţeleg că protestatarii cereau demisia premierului şi în Piaţa Universităţii şi purtau pancarte de tipul" Jos labele de pe Justiţie", "PCR desfiinţează CCR", "Ponta plagiază", "Demisia Dottore". Protestele durează de câteva zile şi nu cred să se oprească. Ceea ce se întâmplă seamănă cu protestele din iarnă. Care au dus la căderea unui guvern.

De aici graba schimbărilor din fruntea Camerei Deputaţilor, Senatului, Avocatul Poporului, graba în care a fost redactat documentul care argumenta suspendarea Preşedintelui plin de greşeli de logică şi de umor involuntar, ordonanţele de urgenţă şi toate ilegalităţile care au băgat spaima nu doar într-un segment semnificativ din români, dar şi peste graniţe. Ce a înţeles Puterea din asta? Că trebuie să-l schimbe pe Preşedinte din funcţie. Acum. De parcă n-ar fi aflat că graba strică treaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *