Derbedeii PSD

– Dan Sova, senator PSD, martie 2012: “Datele istorice arata ca la Iasi au fost omorati 24 de cetateni romani de origine evreiasca de soldatii din armata germana (…) Nu au participat soldati romani. Este un lucru lamurit istoric"

– Adrian Solomon, deputat PSD, aprilie 2012: “Se-aude ca domnul Mihai Razvan Ungureanu ar vrea sa vina pe 1 Mai la IRB. Eu ii transmit public, ca sigur are urechi care s-auda, ca daca are nesimtirea, ca tupeu are cat cuprinde, sa vina in Barlad si sa nu anunte autoritatile, sa nu opreasca la primarie sa afle ce-i doare pe barladeni de la primarul municipiului Barlad va avea nu soarta lui Tariceanu ci soarta lui Aldo Moro. Si asta nu-i o amenintare e o asigurare, domnul prim-ministru!"

-Olgutza Vasilescu, 4 aprilie 2012: “Ma uit la MRU. Ce intrebari existentiale, ce ochi dati peste cap, ce puneri la colt ale PSD “pana iese din zodia nu ne vindem tara". Cata… inteligenta pitita bine… Nu stiu cum sa ma exprim mai plastic sa nu se prinda presa si sa faca si din asta stire… (…) Slabut! Prefacut si adormitor! Si cand vorbeste de interesul national… Gojdu, Cuprumin, UMF Tg. Mures… In alte vremuri, oameni ca el erau impuscati pentru inalta tradare."
PROASPAT, de astazi, 25 aprilie 2012: “Victor Ponta, despre Coaliţia majoritară:

“Nici dacă-i împuşti nu e suficient!""
In fata acestor evidente, comentariile pot parea de prisos. Un surplus de memorie insa e binevenit in acest caz. Stiti cum se spune – "unii oameni va vor binele; nu vi-l lasati luat!". Toti cei de mai sus vă vor bine. V-au spus-o de nenumărate ori. Dumnevoastră decideti ce veti face!

PS: "Astept comentarii in legatura cu acest sir de declaratii cu adevarat grave din partea intelectualilor USL – atit de multi si atit de nerabdatori! Stiu ca, fiind lasi, asa cum au dovedit-o de atitea ori, nu am a ma astepta la cine stie ce din partea lor. Mai am, totusi, de doi bani speranta, desi, inca o data, vad atita nerabdare si atita dorinta in gesturile si in reactiile publice ale acestor intelectuali de a se alia sau de de a deveni cirpe pe linga niste oameni care viseaza singe cu ochii deschisi…"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *