Diversiunea privind listele PDL şi ruşinea listelor USL

Referitor la Elena Udrea, diversiunile au reînceput decand cu ştiri de soiul: Monica Macovei o respinge pe Elena Udrea pe motive de antipatie personală şi citez dintr-o oficină a ştirilor pe surse (ziare.com):

"Monica Macovei, preşedintele Comisiei de Etică din cadrul Alianţei România Dreaptă (ARD), nu este de acord că Elena Udrea, fost ministru al Turismului, să candideze pentru un nou post de deputat. Motivul pentru care Macovei are această poziţie este “aversiunea de ordin personal faţă de Elena Udrea".

Evident că dna Macovei nu a confirmat nicicând ştiri de acest soi şi a răspuns la o întrebare care-i cerea să confirme o asemenea poziţie dezminţind-o clar şi citez:  În replică, Macovei a spus la acea vreme ca membrii Comisiei nu au analizat niciun dosar".
Dar asta mai conteza după ce arunci piatră?

Azi tot pe această platformă mediatică apare:
"Elena Udrea şi Roberta Anastase vor candida, deşi, cel puţin în cazul d-nei Udrea, opoziţia Monicăi Macovei a fost explicită. E drept că niciuna dintre cele două doamne nu are vreun dosar penal pe rol şi nici nu a fost găsită cu avere nejustificată de către ANI"
Autorul ştirii considera că motivul opoziţiei împrumutată dnei Macovei, ar fi imaginea proastă a celor două deputate PDL.

Dar despre ce imagine este vorba?
Despre cea propagata neobosit la oficinele mediatice în slujba USL, dacă nu cumva o fi invers acest raport de "slujbasareala", propaganda uneori nestopata ba chiar acceptată de unii membrii laşi şi bolnavi de "corectitudine politică" din ARD .
Şi dacă este să vorbim despre imagine, oare o persoană atât de respectată de unii cum este dna Macovei ar ieşii foarte bine la un sondaj pe această temă în relativitatea unei noţiuni – criteriu că cea invocată şi desemnată prin termenul "imagine"?
Vom vedea câte voturi vor obţine în colegiile lor aceste doamne şi câte vor obţine cei care cum spuneam consider că fac de ruşine atât media sau intelectualitatea românească cât şi partidele care le răsplătesc "obiectivitatea şi transparentă nepartinica", cum sunt universitarii analişti precum Daniel Barbu şi Vlad Nistor, jurnaliştii Rareş Bogdan, Sorin Roşca Stănescu, Gabriela Firea, patronul TV Sebastian Ghitza etc.

Sperăm că alegătorul roman să nu mai pună "botul’ la toate aceste intoxicaţii ale celor care vor să scoată România din zona euro-atlantica şi s-o pună la picioarele CSI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *