FâsFest 7, la Roşia Montană

Scăpaţi de apăsarea şcolii şi a grijilor părinteşti, câteva sute de tineri întră în şedinţele de îndoctrinare. Astfel, sufletele leoarbe se înregimentează în Oastea digitală a Suveranului Ordin: "Salvaţi Roşia Montană". Agenţii ecologismului, stipendiat de Budapesta, de industriaşi americani care şi-au descoperit la senilitate vocaţiile ecologiste şi de o serie de naivi români ( ce-i drept, tot mai puţini), ştiu că nu schimbă nimic din paradigma socială, dar prin fotografia de grup justifică fondurile atrase. E o adevărată industrie în jurul acestei secte care croşetează spirale de adormire a vigilenţei capitaliste din vamă-n pelicani şi din Afumaţi în Crăcăieni. Numai credul să nu fii în aceste vremuri de vipie şi de ecologism cazon!

Noroc că tinerii se lămuresc rapid. Unii vin, alţii pleacă. Naivi captivi există mai mereu. Agenţii de propagandă a eco-marxismului sunt mereu aceiaşi. Întreg stabilimentul aşa-zis cultural se bucură de atenţia “dezinteresată" a movie-maker-ului maghiar Tibor Kocsis, singurul lăsat să filmeze aprinsele clipe dintre un bit sonor şi o împuşcătură-n venă, în pauzele ideologice ale grupului de agitaţie Goţiu&Roth and Sun.
Anul acesta, Fâsfestul a ajuns la ediţia cu numărul 7. Stupoare. Este destinat copiilor. Jesus, Mariam! Oricâte numere de magie ar face clovnii arvuniţi pentru eveniment, mai bine un AQUA-MAGIC. E mai puţin periculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *