Felicitari, domnule Ponta!

Va veni si ziua cand, in fata Casei redevenita a Scanteii (momentan a Presei Libere), se va dezveli monumentul luptatorilor pentru adevaratele valori nationale, victimele clicii de tradatori condusa de Traian Basescu: Ilici, Felix, Ponta, Crin si Marga. Un monument al vitejiei profitocratice. Ati invins hidra vanduta Occidentului putred.

 Ati reusit, domnule Ponta, ceea ce multi politologi credeau a fi ceva foarte dificil: sa dati inapoi ceasul consolidarii democratice, sa probati ca aceste achizitii nu sunt ireversibile. Impreuna cu camarazii Dvs, ati izbutit sa demonstrati ca spalarea pe creier, lobotomizarea sistematica, indoctrinarea tembelizanta pot da rezultate magnifice. Sunteti campion al mancurtizarii nationale, tot asa cum camaradul Crin este campionul ridicolului.

 Veti intra in istorie, domnule Victor Ponta, ca port-drapel al lipsei de rusine devenita virtute suprema. Ati facut din plagiat o medalie de onoare. Ati facut din minciuna un sport existential. Ati facut din tupeu o conditie sine qua non a ascensiunii in regimul ce va poarta de-acum numele. Ati dovedit ca pontocratia poate infrange democratia, orice s-ar intampla cu Romania….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *