La Antena 3, la vitta e bella

Indiferent pe ce post Tv te aflai, ţi-ai fi dat seama că ziua de ieri a avut 24 de ceasuri rele. Leul a ajuns la un nou minim istoric, Grecia e iar încriză politică şi e la un pas de renunţarea la Euro, România a intrat în mod oficial în recesiune tehnică după ce a înregistrat scăderi timp de două trimestre consecutive. Guvernul se simte şi el cum nu se poate mai bine: după lupte seculare, ministrul Ioan Mang a demisionat, Liviu Pop-interimarul de la educaţie are şi el scheleţii lui şi România tocmai a contractat un nou credit de 1 miliard de euro de la Banca Mondială.

Dacă toate aceste lucruri s-ar fi întâmplat sub fosta guvernare sunt convins că am fi aflat cum căderea leului este exclusiv vina coaliţiei de guvernare, care oricum trebuie să-şi dea demisia în bloc pentru a propus un astfel de ministru la Educaţie, dar mai ales pentru că "a vândut ţara" instituţiilor financiare mondiale.

Dar nu şi de data asta! De vreo câteva zile, Antena 3 e mai optimistă ca niciodată şi are numai ştiri pozitive: "PNL vrea eliminarea CASS", "S-au găsit bani pentru majorarea pensiilor şi salariilor", "Ministrul Mang se apără", "Nu va urma o depreciere puternică a leului în perioada următoare". Dar ca să nu bată la ochi din când în când mai citeai: "Traian Băsescu- la un pas de a fi amendat pentru discrimare".

Schimbarea de abordare a înduioşătoare. Pe când o nouă emisiune cu Dan Voiculescu şi Mihai Gâdea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *