Minotaurul există!

Este cel mai bun parfum bărbătesc care a fost creat vreodată. Deşi se poate spune că este unisex, deoarece mirosul lui aparte poate face bărbatul şi femeia o singură fiinţă, dar numai acel bărbat şi numai acea femeie care sunt tot atât de deosebiţi ca el. Nu mai există, dar este atât de iubit şi azi, încât cunoscătorii încă îl păstrează, parcă pentru a întări faptul că esenţele tari se păstrează în flacoane mici…Undeva, într-un laborator al aromelor rare, sigur cineva îl reinventează!", spun aceiaşi parfumieri. Considerat un simbol al eleganţei, masculin, oriental, este vorba despre un parfum deosebit, ca însăşi persoana care l-a creat: Minotaure by Paloma Picasso. Unul dintre cele mai profunde nume din istoria modernă, Paloma Picasso este considerată personalitatea care a schimbat în mod spectaculos lumea aromelor şi designului.

“Creatoare de parfumuri şi bijuterii, designer respectat , un talent recunoscut într-o lume în care este greu să ţi se întâmple aşa ceva mai ales când eşti fiica lui Pablo Picasso", notează Washington Life Magazine. Când lansa “Minotaure", în 1992, Paloma revoluţiona lumea parfumurilor dedicate sexului tare. După un timp, sticla care conţinea amestecul dătător de fiori de plăcere, nu a mai apărut pe piaţă, creatoarea ocupându-se mai mult de linia de bijuterii. Dar, parfumul continuă şi astăzi să fie foarte căutat, iar împătimiţii îl găsesc în cele din urmă, numai în depozitele colecţionarilor, sau în laboratoare care pot “recrea" aromele la cerere. Nasul din spatele acestui parfum este Michel Almairac , notele de top fiind coriandrul, tarhonul, bergamota, iasomia, crinul de vale, trandafirul, lemnul de santal, boabele de tonka, chihlimbarul, moscul, vanilia şi lemnul de cedru.

În mitologia greacă, Minotaurul (în limba greacă: Μινόταυρος, Minotauros) era o creatură fabuloasă, jumătate om şi jumătate taur. “Legenda Minotaurului a încetat să fie imaginară când am creat acest parfum. Minotaurul există!", spune Paloma Picasso, retrasă acum din circuitul glam în splendid ei reşedinţă din Marrakech. "Mă simt perfect fericită aici", a declarat ea cu un zâmbet misterios revistei Haper Bazaar, care notează că “această Frumoasă din Pădurea Adormită care locuieşte pe un domeniu cu patru acri de grădină, populat în mare parte cu aproximativ 70 de măslini, precum şi zeci de citrice, rodii, smochini şi palmieri, este posibil să reinventeze aici, în secret, coriandrul, tarhonul, bergamota, iasomia, crinul de vale, trandafirul, lemnul de santal, boabele de tonka, chihlimbarul, moscul, vanilia şi lemnul de cedru"…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *