O manipulare stalinistă a USL s-a fâsâit: acelaşi număr de alegători ca cel de la referendumul din vară !

Trei luni au trecut de atunci şi nu cred că aţi mai auzit de la USL despre modificarea listelor de alegători. Ieri, au tăcut mâlc. Ce-i drept nu puteau să spună că în august, în loc ca guvernul să se pună pe treabă, am asistat la o lună întreagă de încercări de modificare ale listelor electorale făcute de Dan Şova, Ion Iliescu sau Radu Stroe. Mă aşteptam ca după scandalul din vară, ministerul Administraţiei şi Internelor să purceadă la actualizarea listelor electorale. Fireşte că nu a fost cazul, pentru că acum nu mai este în interesul lor.  La alegerile parlamentare nimeni nu întreabă de cvorum. Dar în cazul unui nou referendum de demitere sau privind revizuirea Constituţiei, USL iar nu o să mai ştie cum să mai scoată de pe listă cât mai mulţi români.   

 Nu cred că este întâmplător faptul că BEC a decis să transmită numărul de alegători fix la câteva ore după ce preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre fraudarea alegerilor de către USL prin neprezentarea numărului de alegători. Nu cred că este întâmplător nici faptul că OSCE şi-a trimis observatori în România la aceste alegeri, mai ales că după fraudele din  Teleorman, acum ies la iveală şi fraudele din Transilvania. Reprezentanţii partidelor din Opoziţie din secţiile de votare şi observatorii trebuie să fie deci, foarte vigilenţi.

 Cu 4 zile înainte de alegeri, secretarul de stat american s-a declarat îngrijorată de derapajele constituţionale din România şi ne-a inclus într-o companie selectă, printre state precum Rusia, Belarus, Ucraina, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan. Aşa, preventiv, înainte de desfăşurarea votului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *