Roşia Montană şi Anunnakii

Aveau nevoie de preţiosul metal în vederea refacerii stratului de protecţie, în calea radiaţilor solare.
Locuitorii de pe Nibiru au ajuns pe pământ în ce-a de a doua eră glaciară, graţie tehnologiei lor avansate, descoperind aurul mult căutat.

Conducătorul suprem al Nibirului – numit Anu, cu ajutorul copiilor săi Enlil şi Enki – a colonizat pământul. În actuala Americă de Sud au deschis primele mine. Munca era istovitoare. Mulţi lucrători ai adâncurilor, de sub comanda celor trei, toţi provenind de pe planeta misterioasă, s-au săturat de greutăţi. Au provocat revolta. Astfel, Anunnaki, instituiţi într-un consiliu dirigent, au hotărât că trebuie să creeze o nouă specie de muncitori care să sape în adâncuri. Singura condiţie era: "Să facem om după chipul nostru, după asemănarea noastră…" Ce nu s-a spus, dar s-a tălmăcit de către sumerieni, era ca noile creaturi numite ADAMU să nu trăiască mai mult de o sută de ani. Anunnakii, descrişi în Vechiul Testament, ca matusalemici, nu voiau ca şi creaturile lor să fie atât de longevive ca ei. Mai mult, supuşii trebuiau să fie ignoranţi pentru a nu mai avea resurse mentale de revoltă. Anunnaki au devenit zei. Unul a fost numit Nazy. Toate sunt scrise în Carte.
Ce a urmat se ştie. Anunnakii au dispărut după o sută cincizeci de mii de ani, dar vestigiile minelor au rămas. Şi azi cercetătorii se întreabă ce tehnologie foloseau.
La Roşia Montană, după jumătate de milion de ani, povestea merge mai departe. Un şir lung de Anunnakii, cunoscuţi ai bursei din Toronto, doresc să exploateze aurul. Ignoranţii cu genă alogenă nerecunoscută s-au grupat în mişcări ecologiste. Ei continuă revolta pentru că nu înţeleg că rostul pământeanului – aşa cum îi şi spune numele – este să lucreze pământul. Ce nu am spus este că la supărare, Anunnakii au pornit Armaghedonul, în timpuri îndepărtate, pentru curăţarea de pornirile războinice ale slugilor lor.
Morala poveştii din scrierile sumeriene este nu porniţi INTIFADA (din alt film n.a.)! S-ar putea ca zeii să se răzbune. Şi să-i vedem pe Mircea Toma, Mihai Goţiu, Remus Cernea în chip de Noe. Poate că arhanghelii ecologismului asta şi vor. De aia îşi zic salvatori. Te pomeneşti că ei au o misiune divină şi noi credeam că sunt doar agenţi de influenţă ai unor jucători de bursă. Eu ţin cu Anunnakii. Pentru simplu fapt că sunt arieni şi mă dezgustă coteriile pământene. Cine nu ar vrea să nemuritor? Doar slugile îşi depăşesc mereu condiţia. Toate sunt scrise în carte. Mai puţin numele salvatorilor. Ei sunt unelte şi istoriografia nu le pomeneşte identitatea. Aşa-i lumea construită. Stăpâni şi sclavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *