Sexy-Primăria

Rămăsese fără Moni şi avea nevoie de o nouă provocare. Când am auzit că Sânziana Buruiană vrea să îl concureze pe Iri la şefia Bucureştiului, mi s-a părut o glumă proastă. Dar, mai nou, Ioana Popescu, aka Sexy-ziarista, a anunţat şi ea că vrea să fie Primăriţă. E deja scârbos. Aşa că fac un apel către ziarişti. Ştiu că întreaga presă e în căutare de subiecte care să facă rating, trafic, audienţă, dar să promovezi astfel de nulităţi, cărora li s-a năzărit să candideze la Primăria Capitalei, mi se pare prea mult.

Există un val de nemulţumire totală în rândul electoratului legat de politicieni, de ceea ce fac ei, de oferta slabă a partidelor, dar astfel de candidaturi aruncă în derizoriu competiția pentru primăria Capitalei.

Când sociologul Vasile Dâncu a declarat că vor mai exista candidaturi surprinzătoare la alegerile locale şi cele legislative, m-am gândit că vor mai fi şi alte vedete care vor vrea să intre în politică, de genul celor de până acum: Teo Trandafir, Irina Loghin, Sergiu Nicolaescu, Adi Minune şi lista poate continua.
Apariţia candidaturilor unor figuri mondene pentru funcţii publice este justificată de prezenţa televiziunii în viaţa politică, dar şi de gustul electoratului, care urmăreşte cu precădere emisiunile tabloid şi citeşte ziarele colorate.

Dar să analizăm candidaţii. După ce a anunţat că vrea să ocupe fotoliul de edil şef al Capitalei, Irinel Columbeanu, în vârstă de 53 de ani, a răspuns unor întrebări EVZ şi nu a rezultat cine ştie ce. Nu prea ştie nici de ce candidează, nici care este electoratul pe care îl ţinteşte, nici cum o să îi convingă pe oameni să îl voteze: „Îi voi convinge nu să mă voteze, ci să meargă să voteze. (…) Mă bazez pe electoratul căruia nu îi va fi lene să îşi petreacă câteva minute mergând până la cea mai apropiată secţie de votare şi să pună buletinul de vot în urnă. (…) Va fi o campanie de criză, cu cheltuieli minime şi rezultate maxime”, mărturisea Iri, afectat financiar de scandalul mediatic în care a fost implicat împreună cu Monica Gabor, ex Columbeanu.

Şi mă opresc aici din creionarea profilului candidatului. Pentru mai multe informaţii daţi o căutare pe Google şi vă veţi reaminti de momente ca: Iri şi Moni sex oral pe gaura cheii, Nunta lui Irinel, Casa lui Irinel, Barca lui Irinel, Tatăl lui Irinel cântă romanţe play back, Divorţul lui Irinel, Soacra lui Irinel îşi face fiica albie de porci.

Următoarea pe listă, Sânziana Buruiană, 27 de ani, este manechin şi a câştigat finala Miss Playboy 2003, iar în anul 2005 a devenit imaginea echipei Steua Bucureşti, după ce a câştigat titlul de Miss divizia sexy 2005. Pe linie politică, Sânzi este preşedinta Partidului Fotomodelelor şi susţine că “dacă Teo a intrat în politică, poate şi ea”. 

"Vreau să-l concurez pe Columbeanu, că am şanse mai mari decât el. Am atu-uri mai importante. În plus, mă susţin cele 100 de fete din Partidul Fotomodelelor", a mai spus Sânzi la anunţarea candidaturii, cunoscută pentru faptul că şi-a botezat sânii Sânzi şi Ana. Inteligent, zic. Pentru mai multe informaţii o simplă tastare a numelui pe Google ne-o arată pe candidată în toate poziţiile şi ipostazele: video, poze playboy, hi5, poveştiri de noapte, silicoane şi lista e nesfârşită.

Ultima apariţie pe scena politică este întruchipată de jurnalista Ioana Popescu, 33 de ani. Cu ce se ocupă? Pozează în ipostaze sexy şi este cunoscută ca “devoratoarea de fotbalişti”. Jurnalista este de părere că nu există o persoană mai potrivită ca ea pentru postul de la Primărie. Înarmată cu răbdare, candidata vrea cu orice preţ să fie Primăriţă. “M-am hotărât să candidez la Primăria Capitalei, având în vedere că nu cred că dintre toţi candidaţii ar exista altcineva care să cunoască problemele bucureştenilor, aşa cum le cunosc eu, de 33 de ani!”, a precizat Ioana Popescu.

Jurnalista, care s-a remarcat prin crearea unui top al celor mai bine dotaţi fotbalişti, este redactor-şef la revistele “Şoc” şi “Zău” şi cântă într-o trupă dance. Căutată pe Google, aproape că o întrece pe Sânziana Buruiană la capitolul poziţii şi ipostaze în care a fost surprinsă de camerele foto şi video. Dacă vreţi să o vedeţi cum se dă în stambă, înregistrările de la “Un show păcătos” sunt grăitoare.

Ar trebui să le aducem aminte celor de mai sus că o candidatură la Primărie nu este ca o noapte în Bamboo. La ce candidaturi ar trebui să ne mai aşteptăm? Poate Simona Sensual. Poate Piticul porno. De ce nu „eleva lui Mazăre”, care a înlocuit-o pe Bianca Drăguşanu în emisiunea lui Capatos? Ea este încă la început şi poate nu este timpul ei acum, dar peste patru ani? Cine ştie? Trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *