Sorin Frunzăverde şi Mihaela Popa, un dar grecesc pentru PNL?

De aici şi amânarea depunerii ei. Chiar şi aşa, cred că Opoziţia mizează doar pe un "scor bun" la această moţiune de cenzură. Că nu va trece, aceasta este deja o situaţie recunoscută şi de Victor Ponta. UDMR de exemplu, a anunţat că nu va vota la moţiunea de cenzură, dar parlamentarii unguri vor fi prezenţi în sală.

Mă întreb însă dacă cei din conducerea PNL sau PSD care contează îşi pun probleme privind unele transferuri de la Putere la Opoziţie. Nu mă refer numai la nemulţumirile unora privind funcţiile pe care le primesc "traseiştii" în noile partide sau la revolta motivată moral a lui Ludovic Orban. De pildă, conform unor informaţii parlamentari ai PNL au ajuns să spună: "Dacă merg în stilul ăsta Crin nu mai stă mult în frunte. Nu se poate să spui că lupţi contra traseismului politic şi apoi să îl promovezi. E dezgustător sau poate aşa e cu revoluţia bunului simţ". Mă refer însă la posibilitatea ca noile achiziţii să fie un " dar grecesc" acordat PNL. Mai ales că Sorin Frunzăverde şi Mihaela Popa nu au profilul traseistului politic. De pildă, afirmaţia lui Traian Igaş: "Nu exclud o ipoteză, şi anume că doamna Popa şi noi să ne regăsim într-o nouă structură de dreapta", ar trebui şi ar putea să-i pună pe gânduri pe fruntaşii PNL.

La fel şi faptul că mai în glumă, mai în serios, Mihai Răzvan Ungureanu se autoinvită la şedinţele Biroului Permanent al PNL…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *