Soros finanţează ONG-urile anti Roşia Montană

Asta afirmă sau dă de înţeles Eugen David, preşedintele Alburnus Maior, fost inginer minier, azi activist ecologist cu trei vaci în bătătură şi o casă cu etaj în vârf de munte, într-un interviu realizat de reporterii săptămânalului regional Dezvăluiri.ro. Omul, făcut bolşevic de către preşedinte, dar atât de preamărit de intelectualii luptători cu şotroanele pixelate, vorbeşte ca la uşa cortului. “Mă piş pe ea de criză," conform relatărilor din jurnalul menţionat.

Salvatorii cu like-urile pe net l-au propus pe bădăran “ să fie inclus in patrimoniul intangibil al UNESCO, pentru curajul de a lupta cu corporaţiile, alături de doine, tango, balade şi alte manifestări culturale/spirituale". Acest Toma Alimoş al vremurilor noastre, partener de scenă al preşedintelui Academiei Române, îşi exprimă public crezul: “pe mine nu mă interesează de comunitate şi nici de aşa-zisele beneficii pentru România, pe mine mă interesează de mine."
Fiind întrebat despre cine finanţează fundaţiile anti RMGC, şi-a denunţat colegul de la Fundaţia culturală Roşia Montană, Sorin Jurcă, tot inginer minier, că este finanţat de Soros. Mai mult, el nu exclude ca printre sponsorii asociaţiei pe care o conduce (Alburnus Maior n.a.) să fie acelaşi miliardar american.
Sorin Jurcă a recunoscut existenţa unor stipendii străine şi că nu-l interesează salariul. Păi din ce trăieşte? El zice că e ajututat de societatea civilă. Dar cine e societatea civilă, n-a ştiut să răspundă. În orice caz nu e militară, Aşa credem noi, dar mai ştii?

Păi nu trebuie căutaţi agenţii străini pe lună. Ei sunt pe pământ. Dacă s-ar face şi la noi Partidul Piraţilor, astfel de candidaţi nu ar fi votaţi nici de către neveste. Opoziţia proiectului Roşia Montană e tot mai ridicolă. Penibili sunt cei care li se alătură şi fac pe dezinteresaţii.
România nu se salvează din gunoi lăsând gunoiul să putrezească. Mai răsfiraţi, tovarăşi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *